Geología de la Serra d’Irta

Sábado 12 de mayo. Parc Natural de la Serra d’Irta

Va ser declarat Parc Natural i Reserva Natural Marina pel Govern Valencià el 16 de juliol de 2.002, per conservar la franja marítima limítrofa de la costa de la Serra d’Irta, per ser un excel·lent exemple de medi marí litoral valencià.

Aquest espai protegit constitueix un dels paisatges més bonics de la costa valenciana i representa una de les últimes serres litorals que queden sense edificar a la costa mediterrània. La seva altura màxima és de 572 m. en el pic Campanilles, i els seus abruptes vessants descendeixen suaus cap a la mar, on al llarg de 12 km de costa, pràcticament inalterats, hi ha nombrosos penya-segats i cales.

Inscripció.

Andrés Santos-Cubedo, Sergi Meseguer, Ignacio Morell y Arianna Renau

grup.guix@gmail.com

Geolodia 18 Castelló: dissabte 12 de maig 2018.

Punt de trobada i hora: IES Professor Broch i Llop (Vila-real).

Sortida: 08:30 hores. Tornada: 19:00 hores.

Recorregut: Parc Natural Serra d’Irta. Temps: 6 hores. Dificultat: mitjana (cal portar calçat adequat, gorra, crema solar i beguda). Són 9 km de recorregut per una pista forestal amb un desnivell de 200 metres. Places: L’ excursió és gratuïta i s’inclou el desplaçament en bus des de Vila-real a la Serra d’Irta, i la tornada a Vila-real.

El nombre de places del bus està limitat a 50 persones, per rigorós ordre d’inscripció. Un cop ple el bus hi ha la possibilitat de desplaçar-se en cotxes particulars. Inscripció: grup.guix@gmail.com Indicant mail de contacte i nombre de persones.

Inscripció: grup.guix@gmail.com

Indicant mail de contacte i nombre de persones.

Share this Page